Cristian Borcea surprins făcând ordine în celulă în așteptarea liderilor PSD

5-6-celula

Bucureşti-Rahova. România.  Cristian Borcea a fost surprins în această dimineață făcând ordine în celula sa de la penitenciarul Rahova, conform declarațiilor organelor de supraveghere. Acesta era într-o stare de spirit extraordinar de bună la aflarea veștii că în curând va împărți singurătatea detenției cu elita politică din România.

Contactat prin canale oficiale, Cristian Borcea a declarat că este deosebit de onorat să îi primească pe membrii PSD în cămăruța lui modestă, dar curată.

“Vom putea juca șah, vom împărți punga de semințe și de ce nu, vom putea scrie câteva cărți împreună”, a declarat cu entuziasm Cristian Borcea. “Mai mult decât atât, mulți susținători își așteaptă reprezentanții politici cu brațele deschise dorind să le mulțumească, în special domnului Tudorel Toader, pentru șansa de a fura, lovi, viola și ucide încă o dată înainte de a reveni în sânul închisorilor.”

Această turnură de situație a fost generată de majoritatea voturilor favorabile primite de Laura Codruța Kövesi din partea comisiilor reunite pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) şi control bugetar (CONT) ale Parlamentului European în vederea ocupării funcţiei de procuror-şef european. Deși guvernul României a făcut tot posibilul  pentru a sabota candidatura doamnei Kövesi, se pare că de această dată eforturile și munca nu i-au fost răsplătite.

Avem încredere în tine, Codruța! Să înceapă un nou capitol al luptei împotriva incompetenței, nerușinării, corupției și criminalității din politica română.

Update 18:13 Directorii penitenciarelor informează că au început deja procesul de recrutare a profesorilor de limba și literatura română, în scopul de a crea activități educative pentru viitorii oaspeți. Manualele școlare pentru ciclul primar au fost comandate online în decursul după-amiezii.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

%d bloggers like this: