Studiile arată că 90% din inițiatorii Referendumului pentru Familie sunt de părere că adverbele “doar” și “decât” sunt sinonime perfecte

liviu-dragnea-si-irina-alexandra-tanase-465x390.jpg

România. Europa de Est (către Rusia). “Avem decât câteva probleme in România momentan”, declară Liviu Dragnea, președinte a mai mult decât bunul simț ar trebui să permită. “Este important ca societatea noastră să dăinuie așa cum o face încă de la Adam și Eva, când Dumnezeu a pus primul om pe pământ și l-a numit “dac” (eu și colegii mei lucrăm intens și la o ediție revizuită a Bibliei in versiunea PSD).

Pentru ca spiritul român să reziste, trebuie sa ne asigurăm că cetățenii cu o orientare sexuală diferită de cea pe care noi o considerăm corectă, vor continua să plătească impozite fără a beneficia vreodată de drepturile pe care statusul marital le oferă unui bărbat și unei femei. Sau nouă, celor căsătoriți, divorțați și cu gagici cu vreo 30 de ani mai tinere.  Că decât ce e frumos și lui Dumnezeu îi place.

Este de asemenea important ca un părinte singur să fie pus la zid și judecat pentru alegerile sale. În special văduvele și văduvii trebuie să se simtă vinovați pentru faptul că le lipsește un partener/o parteneră de viață, eventual să plăteasca și o taxă pentru imoralitate (vom dezbate în următoarea ședință).

Treaba e clară. Uitați-vă la pensionarii, care dau cu ștampila de vot pentru o sticlă de ulei și un kilogram de făină. E o chestiune de perspectivă. Dai poporului drepturi, educație și idei liberale și încep să se gândească la lucruri ciudate, la ei înșiși. Incep să își dorească baie în casă, deși locuiesc la țară, încep să vrea să și iasă din spitalele românești, nu doar să intre sau chiar să spere că atunci când se vor întoarce de la munca din străinătate, copilul familiei tradiționale nu se va fi spânzurat de dor în grădină. Pe de altă parte, dacă nu dai poporului nimic în afară de ură, iraționalitate, foamete, neajuns și frustrare, un NU constant aplicat ferm și cu scârba obișnuită, observi cum un pachet de mălai primește altă semnificație, cum dintr-o dată cântărește mai greu.

Este important ca în România cuplurile hmosexuale să nu poată adopta copiii abandonați de familia tradițională creștin ortodoxă, la fel cum e important ca noi să ne identificăm cu faptul că suntem mai buni decât minoritățile, de orice fel ar fi ele: romi, homosexuali, oameni cu dizabilități etc. Valorile unei societăți sunt cele mai importante bunuri ale ei. Ori când o societate nu are nici un fel de bunuri, e important să creezi iluzia că ceva valori totuși există și că ele exprimă decât superioritatea morală a majorității.

Și nu în ultim rând, în timp ce lumea se enervază, discută și se ceartă despre absurdul situației sau din contră își redescoperă dragostea pentru familia tradițională românească, în fundal se pot pregăti legi importante pentru absolvirea furtului, traficului de influență, abuzului în serviciu și câte și mai câte, astfel încât într-un final nici kilogramul de mălai să nu mai fie un item sine qua non în politica românească.

De Colectiv am uitat deja în mare parte, deci trendul e pozitiv, speranță există. Iar cui nu îi convine, să plece. Noi vom rămâne aici, neclintiți, până când vom îndeplini planul divin de guvernare. Alături de BOR și de Coaliția pentru Familie, viitorul este …nu, haha, nu este Orange… viitorul este al nostru, și din 4 în 4 ani și al vostru. Mici, bere, de toate. O experiență de povestit nepoților.

Un ultim proiect pentru acest an, despre care vom da mai multe detalii incepând cu 8 octombrie, este propunerea interschimbabilității între adverbele “doar” și “decât”. Un studiu efectuat de specialiștii noștri arată că 90% dintre cei care au pus bazele acestui referendum, susțin, votează și sunt de părere că o familie poate fi alcătuită exclusiv dintre un bărbat și o femeie, de asemena consideră că următorul referendum de 200 milioane de lei ar trebui să vizeze schimbarea gramaticii românești “a la PSD” cum ne place să spunem mie și Vioricăi. Să vedem dacă românii sunt la fel de preocupați de limbajul nostru mioritic sfânt, pe cât de tare îi preocupă viața intimă a conaționalilor. Ar fi frumos. E un vis de-al meu. Decât așa putem ajunge cu toții să uităm că deși frigiderul e destul de gol, încă se mai poate goli. Și că cineva e mereu prezent la datorie.”

%d bloggers like this: